Coneix qui forma part de l’equip de TEAcompanyEM!

Pep Mendoza

Pep Mendoza

Director, psicòleg i mestre educació primària

Més de 30 anys acompanyant a persones amb TEA. Al llarg d’aquest temps m’he format en Direcció i Gestió de RRHH en entitats sense ànim de lucre, en diagnòstic, avaluació i tractament en TEA (Mètode TEACCH, PECS, Suport Conductual Positiu i DENVER)

Carla Serra

Carla Serra

Coordinadora, psicòloga i integradora social

El meu primer contacte amb el TEA va ser fa 12 anys, des de llavors m’he anat formant i nodrint de qualsevol experiència que m’ha permès créixer com a professional i com a persona. He format part de les Llars Residencials i del servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Autisme Mas Casadevall durant 9 anys.
Postgrau en Atenció Precoç i família, formada en mètode DENVER, PECS, formació en diagnòstic, avaluació i tractament en TEA.

Gemma Rovira

Gemma Rovira

Psicòloga

Més de 15 anys d’experiència en atenció directe en el servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Autisme Mas Casadevall. Formada en diagnòstic, avaluació i tractament en TEA (mètode TEACCH PECS, HANNEN, Suport Conductual Positiu, Denver i ADOS-2), avaluació i tractament neuropsicològic (CAMDEX-DS i Plataforma GNPT de l’Institut Guttman)

Neus Elias

Neus Elias

Psiquiatra

Treballo a la Unitat d’Alta Especialització de l’Hospital Sant Joan de Deu, la Unim TEA i tinc formació i experiència en intervenció en el model Denver, en Social Thinking, en el sistema de comunicació PECS i en Suport Conductual Positiu. Fa 5 anys que treballo a la FAMC on he pogut créixer com a professional i persona, aprenent dels adults amb autisme que hi viuen i hi treballen, dels professionals que els acompanyen i donen suport dia a dia, i de les seves famílies. Amb totes elles he aprés que cal lluitar i cercar molt per trobar espais de cura i benestar per que més estimes. Seguirem trobant aquests espais amb el màxim rigor i humanitat amb el nou projecte TEACompanyem.

Laura de Batlle

Tècnic en Educació Infantil (TEI)

En el moment que els dies es tenyeixen de blau la vida adquireix un significat diferent. Un repte, una lluita diària en que el coneixement personal, la confiança i la perseverança cobren un sentit especial. A mi, aquest dia em va dotar de valor i vocació i em va donar un camí en el que només és possible mirar endavant.

Mercè Freixa

Mercè Freixas

Treballadora Social

He crescut treballant en atenció directe amb persones adultes amb autisme a la FAMC. Actualment em dedico a assessorar, recolzar i guiar a les famílies amb fills i filles amb TEA del centre. Valoro molt els beneficis d’estar es contacte amb el medi natural. TEAcompanyem es desenvoluparà en un entorn òptim per estimular la creativitat, reduir l’estrès, concentrar-nos i escoltar-nos.

Clàudia Planas

Clàudia Planas

Educadora Social

Fa quatre anys vaig iniciar el meu camí com a Educadora Social en el món del TEA. M’agrada el contacte directe amb les persones, ajudar a potenciar les seves qualitats i créixer conjuntament. Per això m’agrada la formació constant i aconseguir millores a nivell professional. M’agraden les noves tecnologies i adaptar-les a la vida de les persones per millorar el seu rendiment cognitiu. Caminem plegats?

Àngels Capdevila

Àngels Capdevila

Terapeuta Snoezelen i Educadora Social

Fa més de 10 anys que treballo d’Educadora Social a la FAMC. M’he format en Estimulació Multisensorial i Espais Snoezelen, psicomotricitat per adults en diversitat funcional i gestió d’emocions. Em considero una persona alegre, comunicativa, responsable, agradable, ordenada i positiva.

Gemma Planes

Gemma Planas

Terapeuta Snoezelen

Em considero una persona decidida i pràctica. Crec que amb bon humor tot és més fàcil i que tot esforç té recompensa. M’he format Estimulació Sensorial i cada dia busco aprendre més, és per això que et vull acompanyar facilitant-te un temps de benestar, relaxació i contacte amb l’entorn a través dels sentits.

Alba Resplandis

Alba Resplandis

Fisioterapeuta

Fa 28 anys que em dedico a la fisioteràpia aplicada a persones amb diversitat funcional i 10 que sóc la fisioterapeuta de la Fundació Autisme Mas Casadevall. El meu lema professional és: situa’t al nivell de cada persona a la que atens, observa, adapta’t a les seves possibilitats actuals, i des d’allà: dona-li eines, seguretat i acompanya-la, al seu ritme, cap a les seves capacitats potencials, amb paciència, respecte i molt d’amor.

Agustí Cantero

Agustí Cantero

Fisioterapeuta

Crec que l’alegria i buscar constantment l’aventura em defineix. Penso que quan fas el cim d’una muntanya no és res més que una metàfora d’unitat i visió, dos aspectes importants quan treballes en equip. M’he format en fisioteràpia i aquest últim any he tingut la oportunitat de treballar amb persones amb TEA.

Núria Balló

Núria Balló

Dissenyadora gràfica

A Mas Casadevall he descobert que l’autisme existeix d’una manera que no creia. A TEAcompanyem treballarem perquè es conegui millor el Trastorn de l’Espectre Autista i siguem conscients de la necessitat d’actuar davant d’aquesta situació per ajudar que tant les famílies com la societat siguin capaces de superar i, sobretot, acceptar aquesta realitat.

Ricard Salas

Ricard Salas

Educador Social

M’apassiona la formació i l’atenció directe amb les persones amb capacitats diferents. La meva experiència professional és d’Educador Social treballant amb persones amb TEA, docents en una Unitat d’Escolarització Compartida i formador del programa “Crèixer amb tu”. Sóc professor del CFGM en “Atenció a les persones en situació de dependència” i del CFGS d’Integració Social.

Ir al contenido