Les sessions individuals pretenen donar resposta a les necessitats que presenta cada persona

Desprès de realitzar una primera entrevista es determina quin és el Pla Individualitzat (PI) que es treballarà amb la terapeuta de forma conjunta amb la família i l’entorn.

Les sessions en grup per a treballar habilitats socials ens serveixen per entendre i relacionar-nos amb l’entorn, així com amb els nostres iguals

Els grups es creen tenint en compte l’edat, les competències i les necessitats individuals per treballar pensaments, desitjos, emocions i intencions, tan pròpies com alienes, proposant diferents activitats on poder treballar normes socials, peticions i convivència.

L’acompanyament durant el procés diagnòstic i durant l’etapa postdiagnòstic és un moment especialment sensible per a les famílies

Duem a terme acompanyament i recolzament professional per tal de donar eines als membres de la unitat familiar per a fer front i entendre el diagnòstic del seu familiar.

L’acompanyament a les famílies no finalitza una vegada s’acaba l’etapa infantil

Recolzem a les famílies durant tot el cicle vital dels seus familiars per tal de donar les eines necessàries i concretes en cada etapa. Oferim assesorament, guia i acompanyament per tal de buscar la millor opció per a cada persona.


Vols més informació? Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible!

o truca, al 638.871.813


Coneix l’equip!
Gemma Rovira

Gemma Rovira


Carla Serra

Carla Serra

Laura de Batlle

Laura de Batlle

Sessions individuals i en grups de convivència

Ir al contenido